fi.hseq@kiwa.com · +358 50 564 9296

Flowplus Oy:n HSEQ®-kokemuksia

Flowplus Oy on teollisuuden ja vesihuollon asiakkaiden kumppani, jonka palvelukonsepti edistää kokonaisvaltaista laitteiden elinkaaren hallintaa kaikkialla Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme laajat ja monipuoliset palvelut pumppujen, pumppaamoiden, moottoreiden, venttiilien sekä muiden laitteiden ja järjestelmien ylläpitoon ja huoltoon, mukaan lukien kattavan huoltohistorian raportoinnin. Suoritamme myös erilaisia järjestelmien ja laitteiden kuntoanalyyseja ja laadimme tarvittavat raportit. Lisäksi valmistamme venttiilien, pumppujen ja muiden laitteiden varaosia konepajoillamme Tampereella ja Pietarsaaressa (lisätietoa: www.flowplus.fi).

Kokemuksiamme arvioinnista

Meidät on nyt arvioitu kaksi kertaa. Olemme hyötyneet arvioinneissa tunnistetuista kehityskohteista, joita käyttöönottamalla olemme kehittäneet toimintaamme. Vuonna 2021 saimme 485 pistettä. Vuonna 2024 saimme 556 pistettä. Yrityksemme liikevaihto on kehittynyt vuodesta 2021 20,5 miljoonasta eurosta yli 24 miljoonaan euroon. Olemme panostaneet kasvuun ja sen myötä olemme laajentaneet maantieteellistä läsnäoloa ja toimimme nykyisin kahdellatoista paikkakunnalla.

Mielestäni arviointi on konseptina kaikkia HSEQ-sateenvarjon alle kuuluvia osa-alueita laaja-alaisesti mittaava menetelmä. Kysymykset ovat valideja ja ne antavat mahdollisuuden sekä yrityksen oman toiminnan reflektiiviseen analysointiin, että klusteriin kuuluville yrityksille mahdollisuuden selvittää palveluntarjoajan tasoa kulloiseenkin asiakokonaisuuteen liittyen. Arviointitilaisuudet ovat avoimia ja keskustelut käydään rakentavassa hengessä. On myös hienoa huomata miten asiakkaat, eli klusteriin kuuluvat yritykset, kykenevät toisiaan tukevaan vuorovaikutukselliseen keskusteluun ja näkevät toimittajan jokaista tukevana palveluntuottajana.

Suosittelen vahvasti jokaiselle eteenpäin pyrkivälle yritykselle liittymään tähän mukaan. Auditointi auttaa yritystä kehittymään ja kehittämään toimintojaan. Sertifikaatti antaa asiakkaille signaalin, että palvelun tarjoaja omaa valistuneet toiminnallisuudet HSEQ-asioissa ja sen arvot ovat kestävän kehityksen mukaisia.

Ville Ropponen
Liiketoiminnan kehityspäällikkö
Flowplus Oy

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sinua voisi kiinnostaa myös

Asiakaskokemukset

28.05.2024

KTT Tekniikka Oy:n palvelut kattavat prosessilaitteiden huollot joko asiakkaan tiloissa tai huoltopisteissämme. Hankimme tai valmistamme itse kaikki huollossa tarvittavat varaosat....