fi.hseq@kiwa.com · +358 50 564 9296

KTT Tekniikka Oy:n kokemuksia HSEQ®-arvioinnista

KTT Tekniikka Oy:n palvelut kattavat prosessilaitteiden huollot joko asiakkaan tiloissa tai huoltopisteissämme. Hankimme tai valmistamme itse kaikki huollossa tarvittavat varaosat. Oma suunnittelu ja mittauspalvelumme avulla modifioimme tai päivitämme laitteet nykyaikaisilla ratkaisuilla.

Konepajamme tukee huoltotoimintaa sekä valmistaa myös uusia prosessilaitteita ja koneiden osia asiakkaiden tarpeisiin. Lisäksi teemme asiakkaillemme kaikista laitteiden tarkastuksista ja huolloista kuvallisen raportin ja annamme suositukset jatkotoimenpiteistä. Myönnämme kaikille huoltamillemme laitteille takuun.

Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa ja Lappeenrannassa mutta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella (lisätietoa: www.ktt.fi).

Kokemuksiamme arvioinnista

Meidät on nyt arvioitu kolme kertaa. Saamamme pistemäärä on kehittynyt ensimmäisen arvioinnin 303 pisteestä tänä vuonna saamaamme 481 pisteeseen. Vuonna 2021 saimme 412 pistettä. Samassa ajassa yrityksemme liikevaihto on kehittynyt 7,3 miljoonasta eurosta 9,1 euroon tuloksen ollessa koko ajan vahvasti positiivinen ja kasvanut vuodesta 2020 alkaen noin 60 %.  

Mielestäni arviointi oli todella voimaannuttava erityisesti päivän aikana asiakkaidemme kanssa käytyjen keskusteluiden myötä. Olen itseni ja KTT Tekniikka Oy:n puolesta hyvin tyytyväinen HSEQ®-arviointiin. Mielestäni tästä on hyvä taas ponnistaa seuraava askel eteenpäin.

Se, että arviointia on tekemässä yrityksiä, joilla on kokemusta KTT Tekniikka Oy:n palvelun tarjonnasta, antaa meille hyvät eväät kehittyä ja tulla entistäkin halutuimmaksi yhteistyökumppaniksi. Yhtiömme ei yksin tee näitä asioita, vaan ne tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Näin syntyy paras HSEQ-kokemus.

Arvioinnista saamamme todella positiivinen palaute on osoitus siitä, että jatkuva parantaminen ja turvallisuuden priorisointi ovat syvälle juurtuneita KTT Tekniikka Oy:n arvoihin.

Tulemme ehdottomasti pitämään HSEQ®-sertifikaatin voimassa myös jatkossa.

Mikko Karhu
Toimitusjohtaja
KTT Tekniikka Oy

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sinua voisi kiinnostaa myös

Asiakaskokemukset

24.06.2024

Flowplus Oy on teollisuuden ja vesihuollon asiakkaiden kumppani, jonka palvelukonsepti edistää kokonaisvaltaista laitteiden elinkaaren hallintaa kaikkialla Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme laajat...