fi.hseq@kiwa.com · +358 50 564 9296

Toimittajille

Kuka tahansa toimittaja voi hakea kolmannen osapuolen arviointia. Tulokset ovat aina toimittajan omaisuutta

Toimittajat jakavat tulokset haluamalleen tilaajalle, mutta HSEQ®-klusterin sisällä jokaisella toimittajalla on HSEQ®-tietokannan kautta suora yhteys valitsemiinsa tilaajiin. Tietoturva on tiukka, mikä mahdollistaa toimittajalle täyden hallinnan omiin tietoihinsa: "kenellä on pääsy mihinkin".

Arvioinnin menettelyohjeet

Kun yritys on valittu arvioitavaksi yritykseksi, HSEQ®-pääarvioija ottaa yhteyttä yrityksen yhdyshenkilöön.

Samalla käydään läpi arvioinnin tarkoitus, arviointimenettely ja arvioinnin ajankohta.

Lisää tietoa löytyy oheisen linkin takaa:

Jääkö yritykseni nollille jossain arviointikohdassa?

Arvioitava yritys voi käydä läpi oheisen tarkistuslistan. Tarkistuslista varmistaa, ettei yritys jää nollille arvioinnin eri kohdissa:

Käykö HSEQ®-arviointimenettely yritykselleni?

Miettiessäsi HSEQ®-arviointimenettelyn soveltuvuutta yrityksellesi, tarkastele seuraavia kysymyksiä:

HSEQ®-arviointimenettely

HSEQ -arvioidut toimittajat

Hae toimittajia, joilla on voimassa oleva HSEQ® -arviointi Kiwa Inspectan sertifikaattihausta.

Voit käyttää referenssinä kirjanyhdistelmää ”HSEQ”.
Huomaa, että vain 20 ensimmäistä yritystä mahtuvat kerralla näkymään. 

Webstreamit 2021 ja 2022

HSEQ®-klusterin tilaajat ja Kiwa Inspecta järjestivät 18.5.2021 ja 18.5.2022 ilmaiset webinaarit kaikille toimituskyvyn varmistamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneille organisaatioille.

Tapahtumat keräsivät valtavat yleisöt: vuonna 2021 tapahtumaan osallistui 286 organisaatiota ja seuraavana vuonna 2022 jopa 342 organisaatiota, joten webinaarista tehtyä tallennetta katsotaan verkosta vielä pitkään.

Voit nauttia tapahtumien annista täältä:

Lisätietoja: fi.hseq@kiwa.com

HSEQ®-klusterin jäsenet voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan mihin tahansa toimittajaan tämän arvioimiseksi

Mikäli jäsenet tarvitsevat toisen osapuolen (luottamuksellisia) arviointeja, jokainen HSEQ®-arviointi suunnitellaan erikseen moderaattorin kanssa. Jäsenet voivat käyttää yhteistä HSEQ®-arviointimenettelyä tai muokata laajuutta vähentämällä tai lisäämällä omia kriteereitään. Tilaajakohtaiset kriteerit lisätään liitteeksi, mutta yhteisiä kriteerejä voidaan käyttää toimittajien vertailuun toimialoittain.

Mikäli jäsenet etsivät validoituja kolmannen osapuolen HSEQ®-arviointiraportteja, he voivat tarkastella, vertailla ja ladata arviointituloksia vapaasti (toimittajien luvalla) yhteisestä tietokannasta.

Jos tiettyä toimittajaa ei vielä ole tietokannassa, jäsenet voivat lisätä kiinnostavia toimittajia yhteiseen auditointisuunnitelmaan ja osallistua arviointikäynnille, kun se toteutuu. Kolmannen osapuolen arvioinnit ovat tilaajille maksuttomia ja ne suorittaa riippumaton arviointielin.