fi.hseq@kiwa.com · +358 50 564 9296

HSY

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymän (HSY) perustehtävä on tuottaa ja järjestää vesihuoltopalveluja, jätehuoltopalveluja sekä seudullista tietoa. Asiakkaitamme ovat pääkaupunkiseudun yli miljoona asukasta ja sekä alueen yritykset ja teollisuus. Jäsenkuntamme ovat Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa. Visiomme on tehdä yhdessä maailman kestävin pääkaupunkiseutu. Olemme alueellamme merkittävä infran ja kiertotalouden investoija ja rakennuttaja.

HSEQ-klusteri tarjoaa HSY:lle mahdollisuuden kehittää ja seurata toimittajayhteistyötä systemaattisesti sekä oppia verkoston muilta jäseniltä hyviä käytänteitä. Samalla täytämme laatu-, ympäristö- sekä työterveys ja työtyöturvallisuusstandardiemme asettamat vaateet entistä vahvemmin.

Klusterin yhteyshenkilö: Kristiina Bailey (sähköposti) ja Kirsi Immonen (sähköposti).

Yrityksen omat sivut: Etusivu – HSY

HSEQ® -periaatteidemme mukaisesti pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme ja arvoketjuamme

HSEQ® -toimittajien arviointijärjestelmään kuuluvat tilaajayritykset (klusteriyritykset) ovat terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja laatupolitiikkansa mukaisesti sitoutuneet kantamaan vastuunsa yrityksinä ja parantamaan jatkuvasti toimintaansa. Klusteriyrityksinä noudatamme lakeja ja täytämme asiakkaiden asettamat ja itse asettamamme vaatimukset. Kaikkien tulee noudattaa korkeatasoista turvallisuuskulttuuria, huomioida työterveysnäkökulmat, sitoutua toiminnassaan vastuullisuuteen ympäristöasioissa ja ylläpitää työn tekemisen laatua.

Haluatko saada yrityksellesi HSEQ®-arvioinnin? Ota yhteyttä nyt!