fi.hseq@kiwa.com · +358 50 564 9296

Kiwa Inspecta

Kiwa Inspecta on johtava tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyritys (TIC). Visiomme on luoda turvallisuutta, luotettavuutta ja kestävää kehitystä Pohjois-Euroopassa. Kiwa -ryhmä toimii kansainvälisesti noin 50 maassa ja työllistää yli 4600 henkeä. Kuulumme maailman 20 suurimman TIC -yrityksen joukkoon.

Johtamisjärjestelmien arvioinnit antavat asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia liiketoimintansa kehittämiseen ja lisäävät läpinäkyvyyttä heidän laatu- ympäristö-, työterveys- ja turvallisuuskäytäntöihinsä. Asiakkaamme markkinakelpoisuus paranee merkittävästi, kun riippumaton taho todentaa heidän kyvykkyytensä. Läpinäkyvyys lisää liiketoimintamahdollisuuksia kiristyvässä kilpailussa.

Toimittaja-arvioinneissa olemme Suomen johtava palveluyritys. Hallinnoimme useita tilaajaklustereita, joissa lähes kymmeniä suuria tilaajia kokoontuu säännöllisesti yhteisten arviointimallien tiimoilta. Tilaajien kanssa kehitetyt kriteerit on standardisoitu (PSK 8404) vuonna 2015. 

Läpinäkyvyyttä arvostavat tilaajat saavat ammattimaisesti toteutetuista toimittaja-arvioinneista tietoa ja varmuutta toimittajiensa valintaan ja perustaksi pitkäaikaisille toimittajasuhteille. Uudet tilaajajäsenet ovat tervetulleita osallistumaan toimintaan ja hyötymään yhteistyön tuomista eduista.

Klusterin yhteyshenkilö: Kaj von Weissenberg (sähköposti)

Yrityksen omat sivut

HSEQ® -periaatteidemme mukaisesti pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme ja arvoketjuamme

HSEQ® -toimittajien arviointijärjestelmään kuuluvat tilaajayritykset (klusteriyritykset) ovat terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja laatupolitiikkansa mukaisesti sitoutuneet kantamaan vastuunsa yrityksinä ja parantamaan jatkuvasti toimintaansa. Klusteriyrityksinä noudatamme lakeja ja täytämme asiakkaiden asettamat ja itse asettamamme vaatimukset. Kaikkien tulee noudattaa korkeatasoista turvallisuuskulttuuria, huomioida työterveysnäkökulmat, sitoutua toiminnassaan vastuullisuuteen ympäristöasioissa ja ylläpitää työn tekemisen laatua.

Haluatko saada yrityksellesi HSEQ®-arvioinnin? Ota yhteyttä nyt!