fi.hseq@kiwa.com · +358 50 564 9296

MM Kotkamills

Itävaltalainen Mayr-Melnhof (MM) on Euroopan suurin kartongin ja kartonkipakkausten valmistaja, joka keskittyy vastuullisiin ja innovatiivisiin kuitupohjaisiin pakkausratkaisuihin. Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto oli 3,1 miljardia euroa ja se työllisti noin 12 500 henkilöä.

MM Kotkamills liittyi MM-konserniin 2.8.2021. Kotkan integraatti valmistaa innovatiivisia, uusiutuvasta luonnonvarasta, puusta, kehitettyjä tuotteita. Tuotteitamme ovat helposti kierrätettävät, muovipakkauksia korvaavat kuluttajapakkauskartongit AEGLE® ja ISLA®, korkealaatuinen erikoislaminaattipaperi Absorbex® sekä ekologiset puutuotteet. Tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä, kierrätettäviä ja turvallisia käyttää.

Löydät meidät LinkedInistä, Twitteristä ja Facebookista @kotkamills sekä Instagramista @Kotkamillsofficial

Klusterin yhteyshenkilöt: Johanna Mussalo (email) ja Sari Posa (email) 

Yrityksen omat sivut

HSEQ® -periaatteidemme mukaisesti pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme ja arvoketjuamme

HSEQ® -toimittajien arviointijärjestelmään kuuluvat tilaajayritykset (klusteriyritykset) ovat terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja laatupolitiikkansa mukaisesti sitoutuneet kantamaan vastuunsa yrityksinä ja parantamaan jatkuvasti toimintaansa. Klusteriyrityksinä noudatamme lakeja ja täytämme asiakkaiden asettamat ja itse asettamamme vaatimukset. Kaikkien tulee noudattaa korkeatasoista turvallisuuskulttuuria, huomioida työterveysnäkökulmat, sitoutua toiminnassaan vastuullisuuteen ympäristöasioissa ja ylläpitää työn tekemisen laatua.

Haluatko saada yrityksellesi HSEQ®-arvioinnin? Ota yhteyttä nyt!