fi.hseq@kiwa.com · +358 50 564 9296

Quant

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, joka on toiminut useilla eri teollisuuden toimialoilla jo yli 30 vuoden ajan. Tuottamamme asiakasarvon ydin koostuu turvallisuuden kehittämisestä, yhtenäisen ja toimivan organisaation luomisesta, laitoksen suorituskyvyn parantamisesta sekä kustannusten optimoimisesta.
Quantin ammattilaiset erottuvat edukseen. Kansainväliseen tiimiimme kuuluu 3,100 alan ammattilaista, jotka tekevät töitä ympäri maailmaa asiakkaidemme laitosten kunnossapidon ja liiketoiminnan kehittämiseksi. Kunnossapito on intohimomme, ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti.

Klusterin yhteyshenkilö: Pia Ahtiainen  (sähköposti) 

Yrityksen omat sivut: https://www.quantservice.com/fi/

HSEQ® -periaatteidemme mukaisesti pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme ja arvoketjuamme

HSEQ® -toimittajien arviointijärjestelmään kuuluvat tilaajayritykset (klusteriyritykset) ovat terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja laatupolitiikkansa mukaisesti sitoutuneet kantamaan vastuunsa yrityksinä ja parantamaan jatkuvasti toimintaansa. Klusteriyrityksinä noudatamme lakeja ja täytämme asiakkaiden asettamat ja itse asettamamme vaatimukset. Kaikkien tulee noudattaa korkeatasoista turvallisuuskulttuuria, huomioida työterveysnäkökulmat, sitoutua toiminnassaan vastuullisuuteen ympäristöasioissa ja ylläpitää työn tekemisen laatua.

Haluatko saada yrityksellesi HSEQ®-arvioinnin? Ota yhteyttä nyt!