fi.hseq@kiwa.com · +358 50 564 9296

Oulun Energia

Oulun Energia on Oulun kaupungin omistama osakeyhtiö. Pohjois-Suomen suurimman energiakonsernin tavoitteena on tuottaa kestäviä energia- ja kiertotalousratkaisuja. Oulun Energia tuottaa energiaa ja sähköä omien voimalaitostensa ja osakkuusyhtiöidensä kautta. Yhtiö tarjoaa myös sähköverkkopalveluita ja kaukolämpöä alueen asukkaille. Myös kiertotalouspalveluiden sekä uusien älykkäiden ja ympäristön kannalta kestävien energiaratkaisujen kehittäminen on tärkeä osa yhtiön toimintaa.

Tuotteet ja palvelut: energiantuotanto, lämpöpalvelut, sähköverkkopalvelut ja verkonhallinta, kiertotalouspalvelut, energiajärjestelmien kehitys.

Oulun Energialla haluamme edistää toimittajayhteistyötä ja parantaa läpinäkyvyyttä toimitusketjussamme olemalla HSEQ -klusterin aktiivinen jäsen. Tavoitteenamme on varmistaa, että toimitusketjumme toimii vastuullisesti työturvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioissa. Näemme, että tilaajien osallistuminen HSEQ -auditointeihin on erinomainen tapa saada toimittajilta arvokasta palautetta toiminnan kehittämiseksi.

Klusterin yhteyshenkilö: Tuomo Räisänen (sähköposti)

Yrityksen omat sivut

HSEQ® -periaatteidemme mukaisesti pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme ja arvoketjuamme

HSEQ® -toimittajien arviointijärjestelmään kuuluvat tilaajayritykset (klusteriyritykset) ovat terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja laatupolitiikkansa mukaisesti sitoutuneet kantamaan vastuunsa yrityksinä ja parantamaan jatkuvasti toimintaansa. Klusteriyrityksinä noudatamme lakeja ja täytämme asiakkaiden asettamat ja itse asettamamme vaatimukset. Kaikkien tulee noudattaa korkeatasoista turvallisuuskulttuuria, huomioida työterveysnäkökulmat, sitoutua toiminnassaan vastuullisuuteen ympäristöasioissa ja ylläpitää työn tekemisen laatua.

Haluatko saada yrityksellesi HSEQ®-arvioinnin? Ota yhteyttä nyt!