fi.hseq@kiwa.com · +358 50 564 9296

Outokumpu

Outokumpu on ruostumattoman teräksen ykkönen maailmassa. Tavoitteenamme on olla ruostumattoman teräksen johtaja, joka luo alan parhaan arvon olemalla asiakassuuntautunut ja tehokas. Asemamme perustuu kykyymme räätälöidä ruostumatonta terästä lähes mihin tahansa muotoon ja käyttötarkoitukseen. Ruostumaton teräs on ympäristöä säästävä, kierrätettävä ja luja materiaali, joka on suunniteltu kestämään ikuisesti. Yhteiskunnan perusrakenteiden ja kuuluisien maamerkkien lisäksi asiakkaamme valmistavat ruostumattomasta teräksestä tuotteita kotitalouksien ja teollisuuden käyttöön.

Outokumpu on osa maailmanlaajuista toimitusketjua: valmistamme ruostumatonta terästä monille tunnetuille brändeille ja vaativille teollisuudenaloille ympäri maailmaa. Asiakkaamme odottavat toimitusketjultamme läpinäkyvyyttä, ja siksi myös Outokummussa olemme asettaneet tiukat kriteerit toimittajillemme. Toimitusketjun valvonnan kehittäminen kuuluu vastuullisuustyömme painopistealueisiin. HSEQ-klusterin kautta voimme yhdessä muiden teollisuuden toimijoiden kanssa ohjata ja tukea toimittajiemme jatkuvaa kehitystä. HSEQ-arvioinnit ovat yksi työkaluista, joilla voimme tarkastaa ja varmistaa että toimittajat täyttävät vaatimuksemme

Klusterin yhteyshenkilö: Susanna Södervall  (sähköposti)

Yrityksen omat sivut

HSEQ® -periaatteidemme mukaisesti pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme ja arvoketjuamme

HSEQ® -toimittajien arviointijärjestelmään kuuluvat tilaajayritykset (klusteriyritykset) ovat terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja laatupolitiikkansa mukaisesti sitoutuneet kantamaan vastuunsa yrityksinä ja parantamaan jatkuvasti toimintaansa. Klusteriyrityksinä noudatamme lakeja ja täytämme asiakkaiden asettamat ja itse asettamamme vaatimukset. Kaikkien tulee noudattaa korkeatasoista turvallisuuskulttuuria, huomioida työterveysnäkökulmat, sitoutua toiminnassaan vastuullisuuteen ympäristöasioissa ja ylläpitää työn tekemisen laatua.

Haluatko saada yrityksellesi HSEQ®-arvioinnin? Ota yhteyttä nyt!