fi.hseq@kiwa.com · +358 50 564 9296

Pohjolan Voima

Pohjolan Voima tuottaa asiakkailleen omakustannushintaista sähköä ja lämpöä vesi-, lämpö- ja ydinvoimalla. Keskitymme suuren mittakaavan energian tuotantoon. Osakkaamme ovat asiakkaitamme, suomalaisia vientiteollisuusyrityksiä, energiayhtiöitä ja kaupunkeja – yhteensä 23.

Sähkön tuotantomme kattaa vajaat 20 prosenttia Suomessa tuotetusta sähköstä. Siitä lähes 95 prosenttia on hiilidioksidineutraalia. Tuotantokapasiteettimme koostuu 21 voimalaitoksesta, jotka sijaitsevat eri puolilla Suomea. Liikevaihtomme oli vuonna 2019 422 milj. euroa ja henkilöstön määrä 89.

Klusterin yhteyshenkilö: Katja Permanto (sähköposti) 

Yrityksen omat sivut: https://pohjolanvoima.fi/

HSEQ® -periaatteidemme mukaisesti pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme ja arvoketjuamme

HSEQ® -toimittajien arviointijärjestelmään kuuluvat tilaajayritykset (klusteriyritykset) ovat terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja laatupolitiikkansa mukaisesti sitoutuneet kantamaan vastuunsa yrityksinä ja parantamaan jatkuvasti toimintaansa. Klusteriyrityksinä noudatamme lakeja ja täytämme asiakkaiden asettamat ja itse asettamamme vaatimukset. Kaikkien tulee noudattaa korkeatasoista turvallisuuskulttuuria, huomioida työterveysnäkökulmat, sitoutua toiminnassaan vastuullisuuteen ympäristöasioissa ja ylläpitää työn tekemisen laatua.

Haluatko saada yrityksellesi HSEQ®-arvioinnin? Ota yhteyttä nyt!